E-learning Context van de organisatie

Een bedrijf bestaat al een aantal jaar en de directie besluit om een ISO norm te gaan implementeren. Tijdens het bestuderen van de inhoud van deze norm komt naar voren dat de ‘context van de organisatie’ een belangrijk onderdeel is van het managementsysteem en op veel gebieden terug zal komen. Alleen wat houdt ‘de context’ nu precies in en hoe wordt dit bepaald?

Waarom deze e-learning?

In de e-learning ‘context van de organisatie’ worden de verschillende kanten belicht die hiermee te maken hebben. Denk hier bijvoorbeeld aan stakeholders of een goede scope. Om de context te achterhalen zijn er verschillende methodes mogelijk. In deze e-learning worden drie verschillende methodes uitgelegd en hoe ze functioneel kunnen zijn voor uw organisatie. Daarnaast is een vertaalslag naar de ISO 9001 gemaakt, waardoor concreet zichtbaar wordt waarom het belangrijk is om de context goed in kaart te brengen en hoe dit verder kan helpen in de implementatie. Als laatste is er in het menu ‘de kijk van de auditor’ een samenvatting gegeven van waar de auditor op let. Oftewel, het is een concrete e-learning die direct in de praktijk gebracht kunnen worden.

Wat kost de e-learning context van de organisatie?

Deze e-learning is voor € 90,- excl. BTW beschikbaar. De afname is per drie maanden.

Aanmelden voor deze e-learning?

Bent u geïnteresseerd in deze e-learning? Meldt u zich dan aan via dit contactformulier. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.