Als het nu gaat om een interne beslissing of een eis van een van u klanten, de ISO 14001 staat steeds vaker centraal bij een goede en milieubewuste  bedrijfsvoering. Het maakt niet uit of uw organisatie de norm reeds geïmplementeerd heeft of juist aan het begin van de implementatie staat. Woorden als milieubeleid, milieudoelstellingen, milieuaspecten en milieueffecten komen veelvuldig naar voren in deze norm. Tijdens deze training staat de praktische en norm-conforme toepassing van de norm centraal.

WAT ZIJN DE LEERDOELEN VAN DEZE TRAINING?

  • U kunt de eisen uit ISO 14001 vertalen naar de praktijk van uw organisatie;
  • U kunt een beheersbaar en eenvoudig te onderhouden milieumanagementsysteem opzetten;
  • U weet hoe u een projectplanning opstelt voor het opzetten en invoeren van het systeem;
  • U weet waarmee u rekening moet houden bij interne audits en de directiebeoordeling;
  • U leert hoe u deze norm kunt combineren met de ISO 9001 norm als een geïntegreerd systeem.

VOOR WIE IS DEZE TRAINING BEDOELD?

De training is bedoeld voor iedereen die een interpretatie zoekt van NEN-EN-ISO 14001:2015, zoals milieumanagers en -coördinatoren, adviseurs, directies, verbeterteams en auditoren (extern en intern).

Door de interactieve training en de afwisseling van theorie en praktijkcasus heeft u aan het einde van de dag een gedegen kennis van de ISO 14001:2015 opgedaan en kunt u hiermee aan de slag binnen uw eigen organisatie.

HOE KAN IK MIJ AANMELDEN?

Bent u geïnteresseerd in deze training, dan kunt u zich inschrijven via onderstaande contactformulier. Wilt u deze training incompany volgen? Dat kan al vanaf drie personen (max. 8). Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Geïnteresseerd in de training? U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier.

  • Nieuwe rij toevoegen
  • We verwijzen u naar ons privacy beleid. Door dit contactformulier in te sturen, bevestigt u dat u ons privacy beleid hebt gelezen en begrepen. Uw gegevens worden alleen verwerkt om uw verzoek te verwerken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.