VOLG EEN ISO 27001 PRAKTIJKTRAINING VIA DE CAN ACADEMY 

Informatiebeveiliging is een hot topic – computerhacks, malware en datalekken zijn bijna dagelijks in het nieuws. Scenario’s waar organisaties niet aan willen denken. Het is daarom van groot belang om de praktische informatiebeveiliging binnen de organisatie op orde te hebben en te houden. De ISO 27001 Praktijktraining geeft de handvatten om van strategisch beleid en theoriekennis over te gaan naar praktische verbetermaatregelen. Ook gaan we in op het operationeel toepassen van informatiebeveiliging binnen organisaties.

DOELGROEP

De tweedaagse ISO 27001 training is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij informatiebeveiliging binnen een organisatie. In het bijzonder voor personen die betrokken zijn bij de implementatie van de ISO 27001 norm. Bijvoorbeeld een Security officer, Directie, ICT-Manager, systeembeheerder of KAM functionaris.

NA DE TRAINING

  • Weet u wat de ISO 27001 norm inhoudt;
  • Kunt u een ISO 27001 interne audit uitvoeren;
  • Weet u hoe u de bewustwording binnen de organisatie kunt verhogen.

CERTIFICERING

Na het volgen van de cursus ontvangt u een bewijs van deelname.

AANMELDEN VOOR DEZE TRAINING?

Bent u geïnteresseerd in deze training? Meldt u dan aan dit contactformulier. Wilt u vrijblijvend een offerte voor een incompany training, dan kunt u dit vermelden in het contactformulier. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.

Geïnteresseerd in de training? U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier.