VOLG EEN ISO 9001 CONTEXTANALYSE WORKSHOP VIA DE CAN ACADEMY 

Deze workshop is niet geschikt voor mensen die rustig willen zitten en luisteren naar een uitgebreide uitleg over de begrippen ‘stakeholderanalyse en risicoanalyse.’ Tijdens deze inspirerende workshop ISO 9001 contextanalyse gaat u namelijk actief aan de slag met de contextanalyse voor uw organisatie.

Indien aanwezig zal de SWOT Analyse vanuit de eigen organisatie als vertrekpunt meegenomen wordenNa een paar minuten toelichting van de belangrijkste theorie, gaat u met onze tools aan de slag. Niet alleen voert u de risicoanalyse en stakeholderanalyse uit, maar ook de richting en strategie van de organisatie worden in kaart gebracht. Na afloop van de workshop krijgt u de tools mee.

DOELGROEP

De workshop contextanalyse ISO 9001 is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het kwaliteits-managementsysteem in zijn of haar organisatie. Daarnaast is de workshop ook heel geschikt voor directieleden of managementteams die richting willen geven aan de organisatie.

NA DE TRAINING

  • Bent u in staat een SWOT, stakeholder en risicoanalyse uit te voeren;
  • Heeft u de context van de organisatie in kaart gebracht;
  • Heeft u tools om de strategische richting van de organisatie vorm te geven.

AANMELDEN VOOR DEZE WORKSHOP?

Bent u geïnteresseerd in deze workshop? Meldt u dan aan dit contactformulier. Wilt u vrijblijvend een offerte voor een incompany training, dan kunt u dit vermelden in het contactformulier. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.

Geïnteresseerd in de training? U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier.