Wilt u meer uit uw managementsysteem halen? of staat u aan het begin van het opzetten van een managementsysteem voor uw organisatie? Dan is deze training iets voor u! De basiselementen contextanalyse, leiderschap, risicomanagement en procesbeheersing worden uitgebreid behandeld en vooral de manier waarop u dit binnen uw organisatie vorm kunt geven. Daarnaast zal worden toegelicht op welke manier het managementsysteem een bijdrage kan leveren aan efficiency binnen uw organisatie. Met deze 1-daagse training doet u in snel tempo kennis op van de ISO 9001:2015 norm en de praktische en norm-conforme toepassing ervan.

VOOR WIE IS DE TRAINING BEDOELD?

De training is bedoeld voor iedereen die een verdieping zoekt van ISO 9001 norm, zoals kwaliteitsmanagers en -coördinatoren, adviseurs, directies, kwaliteitverbeterteams en auditoren (extern en intern).

Door de interactieve training en de afwisseling van theorie en praktijkcasus heeft u aan het einde van de dag een gedegen kennis van de ISO 9001:2015 opgedaan en kunt u hiermee aan de slag binnen uw eigen organisatie.

WAT ZIJN DE LEERDOELEN VAN DEZE TRAINING?

  • U kent de eisen die ISO 9001 stelt en kunt u die vertalen naar uw organisatie;
  • U kunt een beheersbaar en eenvoudig te onderhouden kwaliteitsmanagementsysteem opzetten;
  • U weet hoe u een projectplanning opstelt voor het invoeren van het systeem;
  • U weet waarmee u rekening moet houden bij interne audits en de directiebeoordeling;
  • U weet hoe een risicoanalyse werkt en deze opzet voor uw eigen organisatie.

HOE KAN IK MIJ AANMELDEN?

Bent u geïnteresseerd in deze training, dan kunt u zich inschrijven via onderstaande contactformulier. Wilt u deze training incompany volgen? Dat kan al vanaf drie personen (max. 8). Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Geïnteresseerd in de training? U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier.

  • Nieuwe rij toevoegen
  • We verwijzen u naar ons privacy beleid. Door dit contactformulier in te sturen, bevestigt u dat u ons privacy beleid hebt gelezen en begrepen. Uw gegevens worden alleen verwerkt om uw verzoek te verwerken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.