VOLG EEN ISO 9001 PRAKTIJKTRAINING VIA DE CAN ACADEMY 

Tijdens de eendaagse ISO 9001 Praktijktraining leert u alles wat u moet weten om op pragmatische wijze de ISO 9001 norm te implementeren in de organisatie. U leert de eisen uit de norm te interpreteren, een kwaliteitssysteem op te zetten en draagvlak te creëren bij medewerkers en management.

Na deze cursus bent u in staat de organisatie te laten certificeren voor de nieuwe norm. Bent u nog niet bekend met de ISO 9001 norm? Dan adviseren we om ook de ISO 9001 cursus normkennis te volgen. Na afloop van de training krijgt u al het lesmateriaal, voorbeelden en templates mee.

DOELGROEP

De ISO 9001 Praktijktraining is bedoeld voor iedereen die verantwoordelijk is voor het opzetten en aanpassen van een kwaliteits-managementsysteem conform de ISO 9001:2015 norm. Bijvoorbeeld KAM-coördinatoren, kwaliteitsmedewerkers en QHSE-managers.

NA DE TRAINING

  • Kunt u een eerste aanzet geven tot het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem;
  • Kunt u de eisen uit de ISO 9001 norm interpreteren;
  • Bent u in staat draagvlak te creëren bij medewerkers en management.

CERTIFICERING

Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname aan de ISO 9001 training.

AANMELDEN VOOR DEZE TRAINING?

Bent u geïnteresseerd in deze training? Meldt u dan aan dit contactformulier. Wilt u vrijblijvend een offerte voor een incompany training, dan kunt u dit vermelden in het contactformulier. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.

Geïnteresseerd in de training? U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier.