Training normkennis ISO 14001:2015

Heeft u al enige kennis over managementsystemen maar zou uw kennis willen vergroten over de ISO 14001:2015 norm? Samen met onze samenwerkingspartner KAM Consultants B.V. bieden wij de ISO 14001 training aan die uw kennis omtrent de norm vergroot.

De training wordt aangeboden als een eendaagse cursus en een tweedaagse cursus. De eendaagse cursus richt zich op het vergroten van de kennis omtrent de 14001:2015 norm. Tevens is deze cursus een facet van de tweedaagse cursus. De tweedaagse cursus gaat dieper in op de introductie en de implementatie van de ISO 14001:2015.

Na afloop van de cursus:

  • Weet u wat de High Level Structure inhoudt en heeft u meer inzicht in wat dit voor uw managementsysteem betekent;
  • Heeft u meer kennis over de inhoud van de ISO 14001 norm;
  • Is de gedachte achter de risicogerichte benadering van de nieuwe norm verduidelijkt;
  • Kunt u aan de slag met het opzetten van een milieumanagementsysteem conform de ISO 14001 norm.

Voor wie is deze cursus?

De cursus is geschikt voor iedereen die al kennis heeft over managementsystemen, maar meer kennis wil vergaren over de ISO 14001 norm.

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat als bewijs van deelname.

Aanmelden voor deze training?

Ben je geïnteresseerd in deze training? Meld je dan aan via onderstaande contactformulier. Wil je vrijblijvend een offerte voor een incompany training, dan kunt u het contactformulier gebruiken. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen.

Geïnteresseerd in de training? U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier.

  • Nieuwe rij toevoegen
  • We verwijzen u naar ons privacy beleid. Door dit contactformulier in te sturen, bevestigt u dat u ons privacy beleid hebt gelezen en begrepen. Uw gegevens worden alleen verwerkt om uw verzoek te verwerken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.