Interne Auditing ISO 9001:2015

Terug naar agenda

Volg een cursus Interne Auditing ISO 9001 via de CAN Academy 

Tijdens de cursus Interne Auditing ISO 9001 leer je alles over het auditen van een ISO 9001:2015 kwaliteitssysteem. We gaan er tijdens de training vanuit dat er reeds aantoonbare kennis aanwezig is over de norm ISO 9001. Ter voorbereiding zal een case aangeboden worden die dient te worden voorbereid voorafgaand aan de training. Met de komst van de nieuwe generatie ISO normen heeft risicomanagement een belangrijke plaats gekregen in het kwaliteitssysteem en hier zal dan ook nadrukkelijk aandacht aan worden besteed tijdens de cursus.

Na de cursus Interne Auditing ISO 9001 kun je een interne audit uitvoeren op het ISO 9001:2015 kwaliteitssysteem, weet je hoe je een audit uitvoert en hoe je zelf een auditprogramma opzet.

Doelgroep

De cursus Interne Auditing is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het kwaliteitssysteem. Bijvoorbeeld KAM-coördinatoren, kwaliteitsmedewerkers en QHSE-managers.

Na de training

Na de training:

  • Heb je goede kennis van de ISO 9001:2015 norm;
  • Kun je een interne audit uitvoeren op het ISO 9001 kwaliteitssysteem;
  • Kun je een auditprogramma opzetten, inclusief rapportage.

Certificering

Na afloop van deze cursus ontvang je een certificaat van deelname.

Aanmelden voor deze training?

Bent u geïnteresseerd in deze training? Meldt u dan aan via onderstaand contactformulier. Wilt u vrijblijvend een offerte voor een incompany training, dan kunt u dit vermelden in het contactformulier. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.

Geïnteresseerd in de training? U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier.

Training - locatie Utrecht

Datum:

9.00 - 17.00

27/06/2019

Locatie:

Utrecht

Investering:

€ 495,- excl. BTW

Incompany training

Opzoek naar trainingen waarbij u meerdere medewerkers tegelijk de training kunt laten volgen zonder extra kosten? Dan is onze incompany training dé oplossing.
Lees meer