Normkennis ISO/IEC 27001

Terug naar agenda

Volg een ISO/IEC 27001 Normkennis Cursus via de CAN Academy

Tijdens deze cursus ISO/IEC 27001 normkennis leer je alles wat je moet weten over de norm en hoe deze ingevoerd wordt in een organisatie. Wat zijn de doelen van informatiebeveiliging? En hoe kan ik dit borgen binnen mijn organisatie? Welke eisen worden gesteld binnen de norm? Deze vragen – en nog veel meer – worden beantwoord. Na deze cursus kun je je organisatie voorbereiden op de norm ISO/IEC 27001, taken beter verdelen met je collega’s en zo de certificering versnellen. Na afloop van de training krijg je al het lesmateriaal en de templates mee.

Doelgroep

Iedereen die te maken heeft met de implementatie van de norm ISO/IEC 27001 (informatiebeveiliging) binnen zijn of haar organisatie.

Na de training

Na de training:

  • Ken je de inhoud van de ISO/IEC 27001 norm;
  • Weet je wat de norm voor jouw organisatie betekent en wat je kunt doen om te zorgen voor de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie;
  • Kun je zelf aan de slag met de voorbereiding op de norm binnen jouw organisatie.

Certificering

Na afloop ontvang je een certificaat van deelname aan de ISO/IEC 27001 cursus.

Aanmelden voor deze training?

Bent u geïnteresseerd in deze training? Meld u dan aan via dit contactformulier. Wilt u vrijblijvend een offerte voor een incompany training, dan kunt u dit in het contactformulier vermelden. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.

Geïnteresseerd in de training? U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier.

Training - Veghel & Utrecht

Datum:

9.00 - 17.00

10/09/2019

Locatie:

Utrecht & Veghel

Investering:

€ 495,- excl. BTW

Incompany training

Opzoek naar trainingen waarbij u meerdere medewerkers tegelijk de training kunt laten volgen zonder extra kosten? Dan is onze incompany training dé oplossing.
Lees meer