Wilt u weten hoe ISO 9001:2015 toegevoegde waarde kan leveren voor uw bedrijf? Dan is het GRATIS seminar, georganiseerd door KAM-Consultants en QMS International, op 19 september 2017 een echte aanrader!

Waarom het Seminar ISO 9001?

De reden van de kennisdeling op gebied van de ISO 9001:2015 is dat er wordt opgemerkt dat veel bedrijven het lastig vinden om de nieuwe normonderdelen, zoals context van de organisatie en de risicogerichte benadering, te implementeren in het bestaande managementsysteem. Het is daarom ons doel om zoveel mogelijk bedrijven hierin te ondersteunen voor het verstrijken van de door ISO gestelde deadline van september 2018. Voor deze datum moeten alle bestaande ISO 9001:2008 certificeringen omgezet worden naar de vernieuwde ISO 9001:2015.

Tijdens dit seminar leert u hoe u de ISO 9001:2015 praktisch benadert, hoe u het maximale uit uw kwaliteitsmanagementsysteem kunt halen door middel van een risicobenadering en hoe u er direct mee aan de slag kunt. U krijgt handvatten om het handboek om te zetten naar de “nieuwe” 2015 norm en bovenal hoe u de taaie theorie de baas wordt. Een auditor van QMS International zal tijdens het seminar in beeld brengen wat u kunt verwachten tijdens een audit en wat de valkuilen zijn.

Wat kunt u aan het einde van dit seminar verwachten?

Aan het einde van het seminar heeft u een beter beeld van de ISO 9001:2015 norm en vertrouwen gekregen om hiermee zelfstandig aan de slag te gaan. Onze consultants zullen tijdens het seminar tips en tricks met u delen om u op weg te helpen. Na afloop is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen en na te borrelen.

Wacht niet langer en schrijf u direct in via onderstaand contactformulier.

Geïnteresseerd in de training? U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier.

  • Nieuwe rij toevoegen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.