WAT HOUDT DE VERNIEUWDE ISO 9001:2015 IN?

Velen van u zullen zich afvragen wat de vernieuwde ISO 9001:2015 inhoudt. “ Zijn er veel wijzigingen doorgevoerd?” en “Wat houden de nieuwe onderdelen van de vernieuwde norm in?” Kortom: Wat is de impact voor uw organisatie en wat betekent dit voor uw huidige certificering?

Vanaf Oktober 2015 is de ISO 9001:2015 norm definitief en informeren wij u graag over de veranderingen. Daarom heeft QMS International een training ontwikkeld om u in te lichten over de vernieuwde ISO 9001:2015 en wat dit betekent voor uw organisatie.

VOOR WIE IS DE TRAINING BEDOELD?

De training is bedoeld om kwaliteitsmanagers, kwaliteitsmedewerkers en managementvertegenwoordigers, die verantwoordelijk zijn voor het begeleiden van de transitie naar ISO 9001:2015, kennis te laten verkrijgen van de wijzigingen en welke impact dit heeft op uw huidige kwaliteitsmanagementsysteem.

Door de interactieve training en de afwisseling van theorie en praktijkcasus heeft u aan het einde van de dag een gedegen kennis van de ISO 9001:2015 opgedaan en kunt u hiermee aan de slag binnen uw eigen organisatie.

WAT ZIJN DE LEERDOELEN VAN DEZE TRAINING?

  • U weet hoe u de High Level Structure moet implementeren;
  • U kunt de belangrijkste verschillen tussen ISO 9001:2008 en 9001:2015 uitleggen;
  • U kunt de nieuwe eisen met betrekking tot organisatorische context, leiderschap, planning en ondersteuning beschrijven;
  • U legt de focus beter op risico’s en kansen;
  • U weet wat er in uw huidige kwaliteitsmanagementsysteem gewijzigd moeten worden op basis van de nieuwe High Level Structure;
  • U wordt geïnformeerd over de overgangsregeling voor uw bestaande certificering.

HOE KAN IK MIJ AANMELDEN?

Bent u geïnteresseerd in deze training, dan kunt u zich inschrijven via onderstaande contactformulier. Wilt u deze training incompany volgen? Dat kan al vanaf drie personen (max. 8). Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Geïnteresseerd in de training? U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier.

  • Nieuwe rij toevoegen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.