Workshop risicomanagement

Tijdens deze workshop risicomanagement, leert u op een praktische wijze grip te krijgen op de risico’s in uw organisatie.

Risicomanagement is gericht op het in kaart brengen van en reageren op risico’s. Het idee achter deze manier van werken is dat de continuïteit van het bedrijf beter geborgd kan worden op het moment dat u inzicht hebt in de risico’s in uw werkveld. Het zorgt er namelijk voor dat risico’s in een vroeg stadium herkent en aangepakt kunnen worden zodat nadelige effecten van risico’s verkleint of wellicht helemaal voorkomen kunnen worden. Goed risicomanagement kan daarom heel goed het verschil maken in de succesvolle voortzetting van een organisatie.

Wat kunt u van deze workshop verwachten?

  • Praktische inzichten in risicomanagement;
  • Goede afwisseling tussen theorie en praktijk;
  • Interessante praktijkvoorbeelden en casussen;
  • Tips en tricks over hoe u in iedere organisatie risicomanagement kunt toepassen;
  • Handvatten om risicomanagement in een ISO-managementsysteem te implementeren;
  • Handige tools om significantie op risico’s toe te passen.

Voor wie is deze cursus?

Wilt u aan de slag met het in kaart brengen van de risico’s in uw organisatie maar heeft u geen zin om dagen in de boeken te zitten? En wilt u leren hoe u op een hele praktische en efficiënte wijze de risicogerichte benadering kunt integreren in uw manier van werken? Volg dan onze workshop Risicomanagement. In een halve dag kunnen wij er namelijk voor zorgen dat u straks hands-on aan de slag kunt om alle voordelen van risicomanagement in uw organisatie te maximaliseren.

Aanmelden voor deze training?

Bent u geïnteresseerd in deze training? Meldt u dan aan via dit contactformulier. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.

Geïnteresseerd in de training? U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier.