QMS International houdt een overzicht bij van verleende, geschorste en ingetrokken certificaten. Hier kunt u de geldigheid van een certificaat op basis van het certificaatnummer en de bedrijfsnaam controleren. In verband met gegevensbescherming en om misbruik van gegevens te voorkomen, zullen wij echter geen gedetailleerde informatie over onze klanten publiceren.

 

Op verzoek verstrekken wij u graag meer informatie omtrent de certificering van een van onze klanten (klantnaam, norm en toepassingsgebied (scope) en geaographische locatie). Voor het aanvragen van de geldigheid van een certificaat verzoeken wij u de klantnaam, het certificaatnummer en de reden van de aanvraag te vermelden in het contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

 

De certificatie-instelling behoudt zich het recht om audits van certificaathouders op korte termijn of onaangekondigd uit te voeren om klachten te onderzoeken, als reactie op veranderingen of voor de follow-up van geschorste certificaten.