IS HET TIJD VOOR EEN FRISSE BLIK OP UW BESTAANDE CERTIFICERING?

En bent u op zoek naar een certificerende instelling waarbij u meer uit uw managementsysteem kunt halen gedurende de certificeringsperiode? QMS International kan uw bestaande certificering gemakkelijk overnemen zonder bijkomende overstapkosten.

WAAROM OVERSTAPPEN NAAR QMS INTERNATIONAL?

  • Vooruitstrevende certificerende instelling met wereldwijde ervaring en acceptatie;
  • Dienstverlening onder toezicht van de Duitse accreditatie – DAkkS;
  • Auditoren met uitstekende normenkennis en ervaring binnen uw branche;
  • Klant- en oplossingsgerichte werkwijze;
  • Pragmatische en norm-conforme aanpak;
  • Praktische auditrapportage met een duidelijke en transparante communicatie;
  • Geen onvoorziene kosten en vertragingen.

EENVOUDIG IN DRIE STAPPEN DE OVERSTAP MAKEN NAAR QMS INTERNATIONAL:

Stap 1 – Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte. Wij zullen na ontvangst van het aanvraagformulier een passende offerte voor u maken voor de overname van uw huidige certificering.

Stap 2 – Zorg ervoor dat uw contract beëindigd wordt met uw huidige certificerende instelling. Let hierbij op een eventuele opzegtermijn van 2-3 maanden in uw contract opgenomen kan zijn en uw tijdig uw contract opzegt.

Stap 3 – Als u akkoord gaat met onze offerte, nemen wij contact met u op voor het afstemmen van de auditplanning, zodat uw certificaat geldig blijft en u en uw klanten geen nadelige gevolgen ondervinden van de overstap naar QMS International.

CONTACT

Bent u geïnteresseerd om de overstap te maken naar QMS International? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen voor een vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak.