Ben jij op zoek naar een stageplaats?

Wij hebben het gehele jaar verschillende stageplaatsen beschikbaar in zowel in Nederland als in Duitsland. Op dit moment hebben wij de volgende stageplaats beschikbaar:

 

  • Stagiair Marketing & Communicatie – derde of vierde jaar HBO-niveau

 

Heb je interesse, wil je in korte tijd veel werkervaring op doen, ben je communicatief sterk, begrijp je de wereld van marketing en werk je graag in een dynamische omgeving? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bent u de Lead-Auditor die wij zoeken?

Wegens een toenemende klantenkring in de Benelux, Frankrijk en het Midden-Oosten, zoeken wij op korte termijn auditoren voor het uitvoeren van systeem audits naar ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 en ISO/IEC 27001 en het geven van trainingen.

Wat verwachten wij van toekomstige auditoren?

  • HBO/ WO opleidingsniveau;
  • Een erkende en succesvol afgeronde opleiding naar ISO 19011:2018;
  • Een erkende en succesvol afgeronde Lead-Auditor opleiding;
  • Aantoonbare praktische ervaring (min. drie jaar) op het gebied van kwaliteitsmanagementsystemen in uiteenlopende sectoren, in de afgelopen jaren;
  • Gedegen kennis van ISO/ IEC 17021-1:2015;
  • Management- en projectervaring;
  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • De bereidheid het management te ondersteunen in nieuwe audittechnieken en ontwikkelingen;
  • Een goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal.

Wil je meer weten over deze functie en wat wij jou te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Ben jij de Accountmanager die wij zoeken?

Het is jouw opdracht om als accountmanager te werken aan een lange termijn relatie met onze klanten in binnen- en buitenland. Je vervult het gehele traject van offerte tot het uiteindelijke certificeringstraject voor de komende drie jaar. Daarnaast ondersteun je de backoffice bij het realiseren van de actuele planning en het contact met onze auditoren in Nederland en Duitsland.

Naast het contact, de planning en de nazorg verwachten wij dat je meedenkt in het verder professionaliseren van onze processen, je een hands on mentaliteit hebt, gedisciplineerd bent, je niet snel uit het veld laat slaan en graag verder wilt ontwikkelen en doorgroeien.

Wil je meer weten over deze functie en wat wij jou te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Contact

Ben jij geïnteresseerd in een van de genoemde functies bij QMS International? Dan komen wij graag met jou in contact! Voor verdere informatie of het indienen van een schriftelijke sollicitatie en cv kun je een e-mail sturen naar: nl.office@qms-cert.com