Ben jij op zoek naar een stageplaats?

Wij hebben het gehele jaar verschillende stageplaatsen beschikbaar in zowel in Nederland als ook Duitsland. Op dit moment hebben wij de volgende stageplaats beschikbaar:

 

  • Stagiair Marketing & Communicatie – derde of vierde jaar hbo-niveau

 

Heb je interesse, wil je in korte tijd veel werkervaring op doen, ben je communicatief sterk, begrijp je de wereld van marketing en werk je graag in een dynamische omgeving? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bent u de Lead-Auditor die wij zoeken?

Wegens een toenemende klantenkring in Duitsland, de Benelux, Frankrijk en het Midden-Oosten, zoeken wij op korte termijn auditoren voor het uitvoeren van systeem audits naar ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 en ISO/IEC 27001 en het geven van trainingen.

Wat verwachten wij van toekomstige auditoren?

  • Hbo/ wo-opleidingsniveau;
  • Een erkende en succesvol afgeronde opleiding naar ISO 19011:2018;
  • Een erkende en succesvol afgeronde Lead-Auditor opleiding;
  • Aantoonbare recente praktische ervaring (min. drie jaar) op het gebied van kwaliteitsmanagementsystemen in uiteenlopende sectoren;
  • Gedegen kennis van ISO/ IEC 17021-1:2015;
  • Management- en projectervaring;
  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • De bereidheid het management te ondersteunen in nieuwe audittechnieken en ontwikkelingen;
  • Een goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal.

Wilt u meer weten over deze functie en wat wij u te bieden hebben? Neem dan contact met ons op.

Bent u de Accountmanager die wij zoeken?

Het is uw opdracht om als accountmanager te werken aan een lange termijn relatie met onze klanten in binnen- en buitenland. U vervult het gehele traject van offerte tot het uiteindelijke certificeringstraject voor de komende drie jaar. Daarnaast ondersteunt u de backoffice bij het realiseren van de actuele planning en het contact met onze auditoren in Nederland en Duitsland.

Naast het contact, de planning en de nazorg verwachten wij dat u meedenkt in het verder professionaliseren van onze processen, u een hands on mentaliteit hebt, gedisciplineerd bent, u zich niet snel uit het veld laat slaan en u graag verder wilt ontwikkelen en doorgroeien. Tevens is kennis van de Duitse taal in woord en geschrift een pré.

Wilt u meer weten over deze functie en wat wij u te bieden hebben? Neem dan contact met ons op.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een van de genoemde functies bij QMS International? Dan komen wij graag met u in contact! Voor verdere informatie of het indienen van een schriftelijke sollicitatie en cv kunt u een e-mail sturen naar: nl.office@qms-cert.com